Hållbara Möten & Konferenser på StrandNära

Hållbara möten för en hållbar framtid

Boka din utvecklingsdag, dina möten eller konferenser hos oss på StrandNära. Då StrandNära jobbar klimatsmart med ekologisk mat & en miljöcertifierad verksamhet innebär det att när du som företagare väljer oss, dessutom väljer en god insats för miljön och en hållbar framtid.

För mindre sällskap kan vi skapa härliga helhetslösningar som bjuder på både miljöcertifierat boende & mat. Vad sägs om Choklad-, Te-, Kaffe- eller Snapsprovning, Örtagårdsvandring, lär dig grilla med rätt kryddor, en guidad vandring på Alvaret, yoga & meditation, eller kanske en guidad ridtur.

DAGSKONFERENS:

Exempel på dagskonferens på StrandNära:
– förmiddagsfika med smörgås på hembakat bröd
– en hälsosam lunch med hembakat bröd, samt kaffe & te med något sött
– eftermiddagsfika med hembakat fikabröd
– frukt & vatten under hela dagen, samt konferenslokal.

LUNCH-LUNCH KONFERENS:

Exempel på lunch-lunch konferens på StrandNära:

Dag 1
– förmiddagsfika med smörgås på hembakat bröd
– en hälsosam lunch med hembakat bröd, samt kaffe & te med något sött
– eftermiddagsfika med hembakat fikabröd
– en 2-rätters middag tillagat på ekologiska råvaror efter säsong
– boende på B&B i enkelrum

Dag 2:
– en ekologisk, skandinavisk frukost
– förmiddagsfika med hembakat fikabröd
– en hälsosam lunch med hembakat bröd, samt kaffe & te med något sött
– eftermiddagsfika med smörgås på hembakat bröd.
– Frukt & vatten ingår under konferenstiden, samt konferenslokal.

 _ _ _

Utrustning som ingår i konferenslokalen:
I konferenslokalen ingår DLP-projector med HDMI, WGA & Air-Play anslutning, TV-skärm, whiteboard samt block och pennor. Kompletterande utrustning beställs i förväg.

Fiber / Internet (kostnadsfritt):
Grundstommen i nätverket är en fiberförbindelse som ger 100 Mbit både upp och ner. Nätverket är kostnadsfritt för alla våra gäster.

Konferenslokalen Julia rymmer 10-12  personer beroende på sittning. Är ni fler personer går det utmärkt att använda vår lite större lokal som tar upp till 25 personer.

_ _ _

Om StrandNära & vår matfilosofi:

Vårt koncept bygger på att skapa en hållbar & vacker framtid, med omtanke i fokus, omtanke om människan, miljön & vår framtid. Vi samarbetar med ekologiska odlare och hanterar varje råvara varsamt. Alla våra rätter lagas i köket på StrandNära, med helt naturliga råvaror & kärlek. Vår meny kan variera beroende på väder & odlingsförhållanden. Varje dag får vi nya leveranser av odlarna, först då vet vi vilka råvaror vi har att tillaga för kvällen.

Vi fokuserar på att låta maten stå i centrum och att varje råvara får den plats den förtjänar. Alla våra rotfrukter & ägg kommer från Botulf på biodynamiska Solmarka Gård, där hönsen springer fritt på stora åkrar. Våra fantastiska grönsaker, tomater, bär, örter & blommor plockar vi tillsammans med IngMarie på ekologiska Portskjulet i Björnhovda. 

StrandNära är KRAV-certifierat sedan 2009 och arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid. Under 2014 certifierade vi StrandNära som 9:e restaurang i Sverige med 3 KRAV-märken – den mest omfattande märkningen i Sverige som garanterar att minst 90% av det totala inköpsvärdet av livsmedel består av KRAV-märkta/EU-ekologiska/MSC-märkta produkter. För oss är ekologiskt det naturliga valet.

Varmt välkommen att njuta av vårt underbara Öland med härliga promenadstråk,  frisk havsluft, fågelkvitter & fantastisk natur.
För prisuppgifer, vänligen kontakta oss via mail, med önskat upplägg och antal personer.