BOKA RUM

Boka rum på vårt Ekohotell

Viktig information gällande Covid-19, klicka här!

För att boka rum fyller du i önskat datum för in- och utcheckning samt antal personer. Lediga alternativ med exakta priser och möjliga tillval visas i en lista under kalendern.  Bokningar som görs senare än 7 dagar före ankomst är bindande och debiteras fullt belopp vid avbokning.

Se våra öppettider här!

En bekräftelse med information skickas till den epost-adress som anges när bokningen görs.

Incheckning 16.00-18.00, ankomst efter kl 18 anmäls i förväg, utcheckning sker innan kl 11.00.

Betalning sker vid ankomst, kort eller kontant. Fakturakunder ska anmälas i förväg.

Åldersgräns 18 år.
Det är ej tillåtet att vara fler personer i rummen än vad som anges i beskrivningen för varje rum.

Vi ber er vänligen notera att StrandNära är en rökfri anläggning, i enlighet med den nya tobakslagen som gäller från 1 juli 2019, det gäller både inomhus och utomhusmiljöer.

Vår Bokningspolicy

  • Kostnadsfri avbokning kan ske till och med 7 dagar före ankomst.
  • Avbokning måste ske antingen genom att fylla i efternamn som bokningen står i & bokningsnummer HÄR eller genom att maila bokningsnummer & namn till info@strandnara.com, avbokningar måste bekräftas och kan ej göras via telefon.  Vid Midsommar, Ölands Skördefest & Kristi Flygare måste avbokning ske minst 14 dagar före ankomst. Sen avbokning eller utebliven ankomst debiteras per automatik hela beloppet för bokningen.
  • Om avbokning sker senare än 7 dagar före ankomst, debiteras halva beloppet för bokningen. Avbokningar om sker senare än 72 h före ankomst debiteras fullt belopp. Vid sjukdom som gör att ni inte kan resa, se till att få ett läkarintyg som styrker sjukdomen och kan visas upp till ert försäkringsbolag för att få ut ersättning därifrån.
  • För företag och grupper gäller särskilda bokningsregler som meddelas vid bokningen.

Om du bokar ett mötes- eller hotellrum hos oss behandlar vi dina Personuppgifter i syfte att tillhandahålla, hantera, administrera, följa upp och ta betalt för din bokning. Detta omfattar även vår behandling i syfte att påminna eller informera dig om din bokning i anslutning till din vistelse.

Hantering av Personuppgifter:

Det är nödvändigt att du lämnar de uppgifter vi efterfrågar för att vi ska kunna hantera din bokning. När du bokar åt annan ansvarar du gentemot oss för att du har tillåtelse från den eller de andra personerna att StrandNära HB behandlar dess Personuppgifter i enlighet med denna Integritetspolicy.