B&B in the Villa

Badhotell anno 1926

Välkommen till ett miljöcertifierat Badhotell i sekelskifteslik pensionatmiljö. Det gläder oss att kunna föra vidare det som fröken Julia en gång i tiden skapade då hon byggde Pensionat Sandbergen på 20-talet. Julia drev ”Café Julia” i Mörbylånga samtidigt som hon byggde pensionatet och vår strävan är att återskapa känslan av ett badpensionat som lever och är tillgängligt för gäster som vill njuta av Öland, året runt.

På StrandNära sover  du med gott samvete på våra vita eko-certifierade lakan av bomullssatin. Vaknar upp till fågelkvitter och en härlig ekologisk frukost med rykande färskt ekocertifierat kaffe från vårt lokala kafferosteri Balck Coffee & hembakt bröd på ekologiskt Ölandsvete från Isgärde kvarn, strax norr om bron. Därefter är det bara att lämna rummet för att ge dig ut på dagens äventyr. Vi kallar våra rum för B&B, då den ekologiska frukosten ingår i alla våra rum.

Priser & lediga rum hittar du här genom att fylla i datum & antal personer. I vår villa finns det sex rum, alla rum har handfat & spegel. Det finns två badrum med dusch och toalett i hallen, bara ett par steg från rummet. En trappa ner finns även ett badrum med toalett.

I våra rum ”B&B in the Villa” ingår:

  • ekologiska miljöcertifierade bomullslakan
  • handdukar i ekofrotté
  • ekologisk frukost
  • slutstädning den dag ni reser

Rummen är inredda i naturliga, ljusa färger och material. Alla våra rum i Villan ligger på andra våningen i huvudbyggnaden, en trätrappa upp. På nedervåningen i Villan serveras frukosten mellan 8-10 för alla våra boende gäster. Du som väljer att boka rum i Villan kan njuta av lugnet och de idylliska omgivningarna i vårt vardagsrum, inspireras av magasin & lyssna på lugn, avkopplande musik. Vintertid kan du njuta av den sprakande kaminen och solens strålar som tittar in genom söderfönstren. Ett par timmar på eftermiddagen finns vi alltid på plats i vår Vin & Kaffebar. Vi svarar gärna på frågor och tipsar om smultronställen, under den tiden är vår espressomaskin ingång och det går utmärkt att beställa kaffe, te, vin och öl.

Vi ber Er vänligen notera att StrandNära är en rökfri anläggning, i enlighet med den nya tobakslagen som gäller från 1 juli 2019, det gäller både inomhus och utomhusmiljöer.