Studio Wi

Hållbara utbildningar & workshops

för framtidens företagare

I samarbete med Studio Wi från Vickleby

Ett samarbete två öländska företag emellan, för att skapa en hållbar livsstil, med harmoni, glädje & passion. Tillsammans har vi så mycket mer att ge, tillsammans kan vi göra skillnad, inspirera varandra och skapa fantastiska möten människor emellan.”

Tillsammans med Eco by StrandNära anordnar  Studio Wi harmonistunder, workshops, företagsträffar och yogalärarutbildningar på Öland.

Yoga Alliance Certifierad Yogalärarutbildning, RYS 200 h

2017 blev Studio Wi den första yogastudion i Småland/Öland som utbildar yogalärare inom Yoga Alliance internationella certifiering, RYS 200 timmar, huvudlärare är Eleonora Ramsby Herrera som är en av Sveriges främsta yogalärare och sedan våren 2019 förläggs yogalärarutbildningen på Eco by StrandNära

Att utvecklas med hjälpa av yoga

Studio Wi är det lilla personliga, yogaföretaget i Vickleby på sydvästra Öland, grundat av yogaläraren Wiktoria Jakobsson. Hit söker sig konstnärer och diktare för att hämta inspiration, men även företagare och människor som vill utvecklas med hjälp av yoga. Mitt i byn ligger nämligen Studio Wi, en yogastudio grundad av yogaläraren Wiktoria Jakobsson. Under kurserna och yogalärarutbildningen använder hon ofta övningar och meditationer i naturen. Vid havet eller på Alvaret, då intryck, känslor och energi från omgivningar, natur och djur påverkar alla våra sinnen och blir till ett.

En hållbar livsstil

Studio Wi erbjuder ett brett utbud för den som vill lära sig att leva i harmoni med sig själv och med naturen. Hållbara inspirations- och livsstilskurser, workshops inom kinesisk medicin, yinyoga och djurkommunikation, yoga för företag, workshop med yoga, pilates och ekologisk sopplunch samt healing.

Vi anordnar de även privata helg-workshops och skräddarsydda företagsträffar på Eco by StrandNära. En helhetslösning där man tillsammans umgås kring att skapa välmående, med yoga, meditation, inspiration och livspassionens essens ihop med hållbart boende, ekologisk mat och naturupplevelser!

Energi, kraft & livspassion

Att ge vår kropp och våra sinnen tid att hitta tillbaka till glädje, nyfikenhet och busighet – naturliga tillstånd i våra liv som ger energi, kraft, inspiration och livspassion.

Deltagarna är en varierande skara. Kvinnor, män, unga, gamla, företagare, studenter, pensionärer och arbetssökande med flera – alla är välkomna! Det är människor från Öland, Kalmar och andra delar av Sverige men vi har även deltagare från de nordiska länderna som kommer på vissa av våra kurser. Det är viktigt att alla som kommer till till Eco by StrandNära ska känna en harmonisk och välkomnande energi, oavsett bakgrund och syfte.

Att hitta inspiration, motivation & glädje

Vi vill att människor ska våga vara precis som de är, få lära sig i sin egen takt, och att de ska finna lugnet i sig själva. Att känna inspiration och glädje. Bli nyfikna på att nå deras egna sanna potential på alla plan i livet. Alla har yoga inom sig och vi är alla olika och har olika behov. Men att leva här och nu, känna lugnet och förmågan att återhämta sig i olika situationer, det är en viktig del i att skapa en hållbar framtid, för sig själv, sin omgivning och för kommande generationer.