Öppettider på StrandNära

Badhotell – Bed & Breakfast

Vårt B&B är öppet mot förbokning, året runt. Till våra boende gäster serverar vi en ekologisk, skandinavisk frukost. Om ni är ett sällskap eller en grupp går det utmärkt att boka frukost hos oss i mån av plats, vi gör även privata frukostsittningar samt för företag och konferenser.

Eco by StrandNära – Restaurangen

Vår restaurang, Eco by StrandNära, är öppen kvällstid, måndag-lördag, 7 veckor om året. Vi öppnar måndagen efter midsommar och stänger andra lördagen i augusti.Vi har ett begränsat antal platser och tar endast emot förbokade bord. Vänligen notera att vi tyvärr inte kan ta emot bokningar för sällskap större än 8 personer under ordinarie öppettider.

Restaurangen är även öppen för middagar kvällstid under storhelger som Påsk, Kristi Himmelsfärd & Ölands Skördefest, mot förbokning. (Vi serverar inte lunch.)

EkoCafé

Vi har sedan oktober 2018 avslutat vår caféverksamhet för att lämna plats för utveckling av verksamheten med hotellrum, middagar ekoodlingar och konferens- samt kursverksamhet. Frukost serverar vi som vanligt, året runt, för förbokade B&B-gäster.