Bli vår medarbetare

Att arbeta med oss

Arbetet med att rekrytera personal är ständigt pågående. Hos oss jobbar vi vissa helger & sommarsäsong.

Är du en härlig, energisk person med ett ständigt leende på läpparna och glimten i ögat? Är du noggrann, organiserad, samarbetsvillig & bra på att ta egna initiativ, duktig på sälj och service? Har du dessutom en skön inställning till livet, ett brinnande intresse för ekologiskt och älskar mat?  Är du den där personen som alltid gör ditt yttersta för att alla andra ska trivas?

Då har du goda chanser att kunna passa in hos oss! För oss är det viktigt att vi har roligt tillsammans och trivs ihop – för om vi trivs ihop & är glada – då kommer gästerna garanterat också att trivas ihop med oss!

Vi söker ständigt efter ett härligt, glatt & positivt gäng som tillsammans ska se till att gästerna på StrandNära vill komma tillbaka till oss, om & om igen. Vi ser gärna att du som söker är intresserad av att jobba hos oss ett par år framöver.

Våra krav

* Åldersgräns – 18/20 år beroende på arbetsuppgifter

* Språkkunskap – minst två språk utöver svenska

* Erfarenhet – vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av servicebranschen som kan styrkas genom referenser

* Utbildning – minst 3-årig gymnasieutbildning, Bartenderutbildning/Barrista är ett plus, likaså restaurangutbildning.

* Körkort är ett plus

* Referenser – bifoga minst 2 referenser

* Anknytning till & goda kunskaper om Öland är ett krav

* Särskilda kunskaper vi värdersätter: kunskap om vin & alkoholhaltiga drycker, livsmedelshantering HACCP, renhållning & ekonomi.

Utbildning

På StrandNära får vi alla lära oss grundläggande om företagets värderingar, KRAV-certifieringen, alkohollagen & HACCP. Dessutom går vi igenom alla leverantörer till StrandNära så att alla känner till varifrån vi får våra fina färskvaror samt produkter till shopen. Dessutom går vi igenom arbetsuppgifter & lär oss att brygga gott kaffe. Efter genomgången utbildning får alla ett intyg. När vi närmar oss säsongen blir det information om meny och dryckeslista. Det är upp till var och en att ta ansvar för att de kunskaper som krävs införskaffas. Under sommaren har varje anställd har rätt till minst 1 medarbetarsamtal där vi går igenom vilka utvecklingsmöjlihget som finns.

Ansökan

Du skickar din ansökan – ett personligt brev tillsammans med foto & CV styrkt av 2 referenser, där du berättar vad just du har att tillföra företaget till  info@strandnara.com