Bli vår medarbetare

Att arbeta med oss

Arbetet med att rekrytera personal är ständigt pågående. Hos oss jobbar vi vissa helger & sommarsäsong.

Är du en härlig, energisk person med ett ständigt leende på läpparna och glimten i ögat? Är du noggrann, organiserad, samarbetsvillig & bra på att ta egna initiativ? Är du den där personen som alltid gör ditt yttersta för att alla andra ska trivas och har ett öga för detaljer?

Då har du goda chanser att kunna passa in hos oss! För oss är det viktigt att vi har roligt tillsammans och trivs ihop – för om vi trivs ihop & är glada – då kommer gästerna garanterat också att trivas ihop med oss!

Vi söker ständigt efter ett härligt, glatt & positivt gäng som tillsammans ska se till att gästerna på StrandNära vill komma tillbaka till oss, om & om igen. Vi ser gärna att du som söker är intresserad av att jobba hos oss ett par år framöver.

Vi söker: Servitris & Hotellvärd för sommarsäsong

Hos oss arbetar vi tillsammans, det finns bara ett vi. Vi erbjuder en typ av tjänst, där alla kan allt. Arbetsuppgifterna för tjänsten är varierande och innefattar frukostservering, rumsstäd, reception och middagsservering samt därtill hörande uppgifter. Arbetstiderna är varierande vardag som helg, morgon som kväll. Schemat sträcker sig dagligen v (25)26-32(33) samt helger på för och eftersäsong.

Våra krav

* Åldersgräns – vi ser gärna att du som söker har fyllt 18 år, men för oss är lämplighet viktigare än ålder.

* Språkkunskap – engelska är ett krav, svenska fördelaktigt och tyska/franska/italienska mycket användbart.

* Erfarenhet – tidigare erfarenhet av servicebranschen är meriterande.

* Utbildning – bartenderutbildning/barrista är ett plus, likaså hotell-/restaurangutbildning.

* Körkort är ett plus

* Referenser – bifoga minst 2 referenser

* Anknytning till & goda kunskaper om Öland är ett krav

* Särskilda kunskaper vi värdersätter: kunskap om vin & alkoholhaltiga drycker, livsmedelshantering HACCP, renhållning & språkkunskaper.

Utbildning

På StrandNära får vi alla lära oss grundläggande om företagets värderingar, KRAV-certifieringen, alkohollagen & HACCP. Dessutom går vi igenom alla leverantörer till StrandNära så att alla känner till varifrån vi får våra fina färskvaror samt produkter till shopen. Dessutom går vi igenom arbetsuppgifter & lär oss att brygga gott kaffe. Efter genomgången utbildning får alla ett intyg. När vi närmar oss säsongen blir det information om meny och dryckeslista. Det är upp till var och en att ta ansvar för att de kunskaper som krävs införskaffas. Under sommaren har varje anställd har rätt till minst 1 medarbetarsamtal där vi går igenom vilka utvecklingsmöjlihget som finns.

Ansökan

Du skickar din ansökan – ett personligt brev tillsammans med foto & CV styrkt av 2 referenser, där du berättar vad just du har att tillföra företaget till  info@strandnara.com