StrandNära EkoCafé – STÄNGT SEDAN 2018

StrandNära EkoCafé är ett avslutat kapitel, caféet är stängt sedan 2018

StrandNäras EkoCafé är stängt sedan 2018. Med StrandNära skriver vi vårt livs bok, en kärlekshistoria! Nu har vi vänt blad efter elva år, för att skapa ett nytt, inspirerande och glädjefyllt kapitel. Vårt fantastiskt uppskattade helgcafé, en framgångssaga, har vi nu stängt sedan oktober 2018, för att lämna plats åt att utveckla boendeupplevelsen på StrandNära. Vi brinner för att ständigt utveckla våra fina B&B rum med ekologisk frukost, att bjuda på härliga miljöer och skapande, inspirerande konferensupplevelser. Vi vill inspirera till en hållbar livsstil.
Det är vi två,  jag Erica och min man Micke, som driver StrandNära. Det är vi två som jobbar med att utveckla StrandNära till något som vi önskar ska ge glädje, inspiration och avkoppling till andra människor. För att det ska vara hållbart för oss, för att orka och må bra, får det här ta sin tid. Vi vill fortsätta att skapa ett fantastiskt fint B&B som är öppet året runt, vi vill utveckla upplevelsen i restaurangen, det är så många som önskar komma äta hos oss även om det inte är sommar, vilket vi också skulle tycka vara jätteroligt att bjuda på.
Vårt B&B är öppet precis som vanligt och det går även utmärkt att boka privata sittningar, grupper, kurser och konferenser, men helgcaféet är för oss just nu ett avslutat kapitel. Vi skriver vårt livs bok på StrandNära, historien skapas med åren, vi är så nyfikna på att se vart nästa kapitel bär oss.

Varmt välkommen att bo, äta frukost och konferera hos oss året runt!

För privata sällskap, konferenser, företag & grupper

Det går utmärkt att boka privata sittningar, konferens och kurser hos oss på StrandNära. Till grupper erbjuder vi bland annat boende med helpension, halvpension, frukostmöten och dagskonferenser, kontakta oss för mer information, bokning och priser.

 

Bildresultat för krav 90 %