StrandNära EkoCafé

StrandNära EkoCafé – ett avslutat kapitel

Med StrandNära skriver vi vårt livs bok, en kärlekshistoria! Nu har vi vänt blad efter elva år, för att skapa ett nytt, inspirerande och glädjefyllt kapitel. Vårt fantastiskt uppskattade helgcafé, en framgångssaga, har vi nu stängt sedan oktober 2018, för att lämna plats åt att utveckla boendeupplevelsen på StrandNära. Vi brinner för att ständigt utveckla våra fina B&B rum med ekologisk frukost, att bjuda på härliga miljöer och skapande, inspirerande konferensupplevelser. Vi utvecklar matupplevelsen, skapar två odlingar för att kunna bli mer självförsörjande och inspirera andra till en hållbar livsstil.
Det är vi två,  jag Erica och min man Micke, som driver StrandNära. Det är vi två som jobbar med att utveckla StrandNära till något som vi önskar ska ge glädje, inspiration och avkoppling till andra människor. För att det ska vara hållbart för oss, för att orka och må bra, får det här ta sin tid. Vi vill fortsätta att skapa ett fantastiskt fint B&B som är öppet året runt, vi vill utveckla upplevelsen i restaurangen, det är så många som önskar komma äta hos oss även om det inte är sommar, vilket vi också skulle tycka vara jätteroligt att bjuda på.
Vårt B&B är öppet precis som vanligt och det går även utmärkt att boka privata sittningar, grupper, kurser och konferenser, men helgcaféet är för oss just nu ett avslutat kapitel. Vi skriver vårt livs bok på StrandNära, historien skapas med åren, vi är så nyfikna på att se vart nästa kapitel bär oss.

Varmt välkommen att bo, äta frukost och konferera hos oss året runt!

Psst…. ”Kafferep på Badhotellet”

Inför hösten/ våren 2019-2020 planerar vi för ”Kafferep på Badhotellet”, håll ögonen öppna för mer information. Här ser vi fram emot att servera ett kakfat fyllt av äkta fikakultur, helt ekologiskt dessutom. Vi vill föra alla underbara, goda & klassiska recept, bakade med äkta smör, omtanke & kärlek, vidare. Mazariner, biskvier, financiers, vandakaka, silviakaka, brysselkex, wienerlängd, smörkransar, fyllda knäckflarn, syltgrottor, nötkakor, farmorskakor, mormorskakor, alla fantastiska kakor som har med sig lika många fantastiska minnen. Hemkokt saft och sylt på fläder, rabarber och vinbär ifrån trädgården, nymalet kaffe från lokala kafferosteriet Balck Coffee och ekologiska teer.

Här möts Du av ett uppdukat fikabord, med ett kakfat bestående av 7 sorters kakor, som vi bakat efter känslan inför just den här dagen, just för ditt sällskap. Det är bara att slå sig ner och njuta av äkta fikakultur i avkopplande miljö. Bjud med dina kära, prata gamla minnen och njut av naturen med en promenad längs havet. ”Kafferep på Badhotellet” planerar vi att servera ett visst antal söndagar under året och bokning sker i förväg. Håll utkik för mer information.

För privata sällskap, konferenser, företag & grupper

Det går utmärkt att boka privata sittningar, konferens och kurser hos oss på StrandNära. Till grupper erbjuder vi bland annat boende med helpension, halvpension, frukostmöten och dagskonferenser, kontakta oss för mer information, bokning och priser.

 

Bildresultat för krav 90 %