Mat & Dryck

Eco by StrandNära

På sommarkvällarna dukar vi upp för kvällsserveringen Eco by StrandNära. Här njuter Ni av en härlig ekologisk middag i skenet av solnedgången mellan strandtallarna.

Tänk på att boka bord i god tid via online bokningen nedan då vi har begränsat med antal platser per kväll.

Vår restaurang Eco By StrandNära är öppen sommartid. Vårt koncept bygger på en hållbar framtid där råvaran går direkt från jord till bord. Vi samarbetar med ekologiska odlare och hanterar varje råvara varsamt. Alla våra rätter lagas i köket på StrandNära, med helt naturliga råvaror & kärlek. Vår meny kan variera beroende på väder & odlingsförhållanden. Varje dag får vi nya leveranser av odlarna, först då vet vi vilka råvaror vi har att tillaga för kvällen. Det är något som vi ser som en fantastisk förmån, att råvarorna plockas direkt från jorden och efter ett par timmar har vi dem i vårt kök.

Vi fokuserar på att låta maten stå i centrum och att varje råvara får den plats den förtjänar. Alla våra rotfrukter & ägg kommer från Botulf på biodynamiska Solmarka Gård, där hönsen springer fritt på stora åkrar. Våra fantastiska grönsaker, tomater, bär, örter & blommor plockar vi tillsammans med IngMarie på ekologiska Portskjulet i Björnhovda. Öl och vin väljer vi tillsammans med Peter de Gooyert som handlar direkt från ekologiska gårdar & bryggerier. För oss är det här självklarheter och vi kallar det lyx.

StrandNäras servering är listad i White Guide, KRAV-certifierad & medlem i Regional Matkultur Öland samt Ölands Krögarförening.

VÄNLIGEN OBSERVERA: bord i restaurangen under sommaren måste bokas separat även om du har bokat boende, det finns ett begränsat antal platser kvällstid. Vi reserverar oss för att platserna i restaurangen kan vara slut.


I samarbete med easyTableBooking.se

Om du bokar ett bord, mötes- eller hotellrum hos oss behandlar vi dina Personuppgifter i syfte att tillhandahålla, hantera, administrera, följa upp och ta betalt för din bokning. Detta omfattar även vår behandling i syfte att påminna eller informera dig om din bokning i anslutning till din vistelse.

Det är nödvändigt att du lämnar de uppgifter vi efterfrågar för att vi ska kunna hantera din bokning. När du bokar åt annan ansvarar du gentemot oss för att du har tillåtelse från den eller de andra personerna att StrandNära HB behandlar dess Personuppgifter i enlighet med denna Integritetspolicy.

whiteguide

StrandNäras restaurang är eko-certifierade med 3 KRAV-märken. Den mest omfattande märkningen i Sverige som garanterar att Minst 90% av det totala inköpsvärdet av livsmedel består av KRAV-märkta/EU-ekologiska/MSC-märkta produkter.

Bildresultat för krav 90 %