Vindsurfing & Kitesurfing

Vindsurfing kurser på Öland

Öland Windsurfingklubb är idag Sveriges största windsurfingclub med ungefär 300 medlemmar. Haga Park är en av Ölands mest populära badstränder och EU-klassad med blå flagg. Vi håller till just här eftersom platsen har landets bästa sjöbris. Land på två sidor plus att Öland är platt gör att vinden kommer vid ca 13.00 tiden när solen skiner.
Om du vill hyra utrustning eller köpa något kan du göra det i vindsurfingcentret, jämte klubbhuset. det har det mesta av marknaden kan erbjuda, även begagnat. Kan du inte segla men vill lära dig, gå en kurs med duktiga instruktörer. Bättre ställe att lära sig finns inte. Haga Park är nämligen väldigt långgrunt och lämpar sig därför ypperligt såväl för nybörjare som för proffs. Ölands Windsurfingklubb. På StrandNära erbjuder i samarbete med Emmi Roosling på ÖWC, kurser som inkluderar boende & matpaket, besök gärna deras webbsida för att läsa mer om Vindsurfingskolan Öland.

Kitesurfing kurser på Öland

Öland är som skapt för olika surfkurser. Det är vindsäkert och dessutom har vi långgrunda stränder som gör att man kan känna sig säker när man skall lära sig. Det finns gott om kursarrangörer för kitesurfing på Öland. Var noga med att kontrollera vilken säkerhet och erfarenhet arrangören har innan du bokar. Vi erbjuder i samarbete med arrangörerna Anders & Charlotte på Öland Kitesurfers & Robert på Öland Kitecenter sedan 2008, kurser som inkluderar boende & matpaket.

boka Surfpaket

Kontakta oss för paktepriser och bokning av kurser. Vi samarbetar med de arrangörer som verkat längst på Öland och som prioriterar elevens säkerhet samt bra & säker utrustning. Tillsammans med andra elever bor och äter ni hos oss på StrandNära & får en härlig upplevelse på Öland.

28 maj 2015 | I kategori: