Födelsedag & Minnesstund på StrandNära

Födelsedagsmiddag, minnesstund & begravningsfika

På StrandNära hjälper vi er gärna att anordna en lite mindre, privat födelsedagsmiddag, minnesstund eller begravningsfika. Samla familjen & dina nära i en lugn, harmonisk & avslappnad miljö. Om ni är ett lite mindre sällskap på 15-30 personer, hjälper vi er gärna att göra en minnesvärd stund tillsammans hos oss, där ni i lugn & ro får tid att umgås, med vällagad mat i harmonisk stämning.

Den idylliska omgivningen, med närheten till havet och vackra promenadstråk, skapar harmoni och ger en vacker inramning till just ert tillfälle.

Vi bryr oss om dig!

På StrandNära bryr vi oss om våra medmänniskor, vi vill att alla ska må bra. Omtanke, värme & medmänsklighet är viktigt för oss. Vårt koncept bygger på att skapa en hållbar & vacker framtid, med omtanke i fokus, omtanke om människan, miljön & vår framtid.

När det kommer till mat bryr vi oss lika mycket och anser att omtanke, ödmjukhet och respekt är viktiga begrepp. Vi samarbetar med ekologiska odlare och hanterar varje råvara varsamt. Alla våra rätter lagas i köket på StrandNära, med helt naturliga råvaror & kärlek. Vår meny kan variera beroende på väder & odlingsförhållanden.

Alla våra rotfrukter & ägg kommer från Botulf på biodynamiska Solmarka Gård, där hönsen springer fritt på stora åkrar. Våra fantastiska grönsaker, tomater, bär, örter & blommor plockar vi tillsammans med IngMarie på ekologiska Portskjulet i Björnhovda. 

StrandNära är KRAV-certifierat sedan 2009 och arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid. Under 2014 certifierade vi StrandNära som 9:e restaurang i Sverige med 3 KRAV-märken – den mest omfattande märkningen i Sverige som garanterar att minst 90% av det totala inköpsvärdet av livsmedel består av KRAV-märkta/EU-ekologiska/MSC-märkta produkter. För oss är ekologiskt det naturliga valet.

Maila till oss så berättar vi gärna mer!

Era gäster kan enkelt boka sitt boende & se priser för boendet här!

3 mar 2018 | I kategori: