Sommarjobb på StrandNära

Vill du söka jobb på StrandNära?

Arbetet med att rekrytera personal är ständigt pågående. Hos oss jobbar Du helger & sommarsäsong.

Är du en härlig, energisk person med ett ständigt leende på läpparna och glimten i ögat?Är du estetisk lagd, organiserad, samarbetsvillig & bra på att ta egna initiativ, duktig på sälj, skyltning och service? Har du dessutom en skön inställning till livet, ett brinnande intresse för ekologiskt och älskar mat?  Är du den där personen som alltid gör ditt yttersta för att alla andra ska trivas?

Då har du goda chanser att kunna passa in hos oss! För oss är det viktigt att vi har roligt tillsammans och trivs ihop – för om vi trivs ihop & är glada – då kommer gästerna garanterat också att trivas ihop med oss!

Vi söker ständigt efter ett härligt, glatt & positivt gäng som tillsammans ska se till att gästerna på StrandNära vill komma tillbaka till oss, om & om igen. Vi ser gärna att du som söker är intresserad av att jobba hos oss ett par år framöver.

Våra krav:

* Åldersgräns – 18/20 år beroende på arbetsuppgifter

* Språkkunskap – minst två språk utöver svenska

* Erfarenhet – vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av servicebranschen som kan styrkas genom referenser

* Utbildning – minst 3-årig gymnasieutbildning, Bartenderutbildning/Barrista är ett plus, likaså restaurangutbildning.

* Körkort är ett plus

* Referenser – bifoga minst 2 referenser

* Anknytning till & goda kunskaper om Öland är ett krav

* Särskilda kunskaper vi värdersätter: kunskap om vin & alkoholhaltiga drycker, livsmedelshantering HACCP, renhållning & ekonomi.

00000000332

FAQ

Vilka tider jobbar vi på StrandNära?

På StrandNära jobbar vi Påsk & Kristi Himmelsfärd, 7 veckor under juni-aug med start måndagen efter midsommar till andra söndagen i augusti samt under Ölands Skördefest & alla helger året runt.

Det finns 8 pass per dag, förmiddagspass som sträcker sig från 7.00-16.00 samt eftermiddagspass 15.00-23.00. Man jobbar ett pass per dag och max 5 dagar i sträck. Schemat är oregelbundet men man har alltid minst 2 dagar sammanhängande ledighet. Schema delas ut ca 1 månad innan start, ansökan om ledighet som sträcker sig under sommarveckorna måste göras senast 14 dagar före första sommarpasset, under sommaren har man sedan möjlighet att söka ledighet ytterligare 2 pass, vilka ska förfrågas minst 1 vecka i förväg och godkännas och arrangeras av ledningen.

Vilka arbetsuppgifter och tjänster har vi på StrandNära?

På StrandNära finns tre olika arbetsplatser:

CAFÈ: 4 tjänster med frukost & café. Arbetsuppgifterna innefattar föreberedande av frukost samt genomförande, städ efter frukost, disk & renhållning,utcheckning av boende gäster förberedande inför café, bakning, smörgåsar mm samt renhållning, disk samt incheckning av boende gäster.

RESTAURANG: 8 tjänster fördelade på följande uppgifter: servitris, barrista, disk, kock. Arbetsuppgifterna innefattar förberedning och underhåll av restaurang, renhållning, service och uppföljning, incheckning av boende gäster.

BOENDE: 2 tjänster, reception & städ. Underhåll av boende delen, service till gäster samt turistinformation.

Vilken utbildning går vi på StrandNära?

På StrandNära får vi alla lära oss grundläggande om företagets värderingar, KRAV-certifieringen, alkohollagen & HACCP. Dessutom går vi igenom alla leverantörer till StrandNära så att alla känner till vartifrån vi får våra fina färskvaror samt produkter till shopen. Dessutom går vi igenom arbetsuppgifter & lär oss att brygga gott kaffe. Efter genomgången utbilding får alla ett intyg. När vi närmar oss säsongen blir det information om meny och dryckeslista. Det är upp till var och en att ta ansvar för att de kunskaper som krävs införskaffas. Under sommaren har varje anställd har rätt till minst 1 medarbetarsamtal där vi går igenom vilka utvecklingsmöjlihget som finns.

Ansökan

Du skickar din ansökan – ett personligt brev tillsammans med foto & CV styrkt av 2 referenser, där du tydliggör vilken tjänst du söker samt vad just du har att tillföra företaget till  info@strandnara.com

28 maj 2015 | I kategori: