EkoCafé

– Vårt frukostcafé –

Är alltid öppet för boende gäster på vårt B&B. Vi serverar en skandinavisk, helt ekologisk frukost till våra boende gäster, året runt.

– Vårt helgcafé – STÄNGT  –

Från oktober 2018 är vårt helgcafé stängt för utveckling. Under den perioden serverar frukost i vårt frukostcafé, till våra boende Bed & Breakfast gäster, i samband med förbokat boende. Varmt välkommen att bo, äta frukost och konferera hos oss året runt.

– För privata sällskap, konferenser, företag & grupper  –

Det går utmärkt att boka privata sittningar, konferens och kurser hos oss på StrandNära. Till grupper erbjuder vi bland annat boende med helpension, halvpension, frukostmöten och dagskonferenser, kontakta oss för mer information, bokning och priser.

Välkommen till ett ekologiskt LantCafé i gammal pensionatmiljö. Det gläder oss att äntligen kunna återskapa det som fröken Julia en gång i tiden då hon byggde Pensionat Sandbergen på 20-talet var så duktig på! Julia drev ”Café Julia” i Mörbylånga samtidigt som hon byggde pensionatet och vår strävan är att återskapa känslan av ett pensionat som lever och är tillgängligt för gäster som vill njuta av Öland.

 

Bildresultat för krav 90 %

28 Maj 2015 | I kategori: