EkoCafé

Vårt lilla kära EkoCafé – med helg- & frukostcafé

Kära Gäster, under vissa dagar kan det vara väldigt många härliga gäster hos oss. Vi ber om er vänligaste ödmjukhet och vänlighet vid långa köer. Vi är ju fortfarande samma lilla StrandNära och även om vi alla gör så gott vi bara kan så är det ibland svårt att räcka till när köerna ringlar långa. På StrandNära bakar vi allt från grunden, bakom allt vi gör finns en riktig människa som lagt ner all sin kärlek för att någon annan ska få njuta en liten stund av goda smaker.

– Vårt helgcafé –

Är öppet Lördag & Söndag 12-17  t o m den sista September 2018.Vintern 2018-2019 är vårt helgcafé stängt för utveckling. Under den perioden serverar frukost till våra boende Bed & Breakfast gäster, i samband med förbokat boende. Varmt välkommen att bo, äta frukost och konferera hos oss året runt.

– Vårt frukostcafé –

Är alltid öppet för boende gäster på vårt B&B. Vi serverar en skandinavisk, helt ekologisk frukost till våra boende gäster, året runt.

– För privata sällskap, konferenser, företag & grupper  –

Det går utmärkt att boka privata sittningar, konferens och kurser hos oss på StrandNära. Till grupper erbjuder vi bland annat boende med helpension, halvpension, frukostmöten och dagskonferenser, kontakta oss för mer information, bokning och priser.

Välkommen till ett ekologiskt LantCafé i gammal pensionatmiljö. Det gläder oss att äntligen kunna återskapa det som fröken Julia en gång i tiden då hon byggde Pensionat Sandbergen på 20-talet var så duktig på! Julia drev ”Café Julia” i Mörbylånga samtidigt som hon byggde pensionatet och vår strävan är att återskapa känslan av ett pensionat som lever och är tillgängligt för gäster som vill njuta av Öland.

 

Bildresultat för krav 90 %

28 Maj 2015 | I kategori: