EkoCafé

Vårt lilla kära EkoCafé

Kära Gäster, under sommaren är det vissa dagar väldigt många härliga gäster hos oss. Vi ber om er vänligaste ödmjukhet och vänlighet vid långa köer. Vi är ju fortfarande samma lilla StrandNära och även om vi alla gör så gott vi bara kan så är det ibland svårt att räcka till när köerna ringlar långa. På StrandNära bakar vi allt från grunden, bakom varje smörgås, sallad, bakverk och dryck finns en riktig människa som lagt ner all sin kärlek för att någon annan ska få njuta en liten stund av goda smaker.
Vi har öppet:
Lördag & Söndag 12-17 samt måndagen efter midsommar till andra söndagen i augusti 12-17 dagligen – ingen bordsbokning möjlig på caféet.
Vi serverar ekologiskt fika med smörgåsar, sallad & sötsaker och ber er observera att vi inte är någon lunchservering och inte serverar varm mat i vårt café.

Välkommen till ett ekologiskt LantCafé i gammal pensionatmiljö. Det gläder oss att äntligen kunna återskapa det som fröken Julia en gång i tiden då hon byggde Pensionat Sandbergen på 20-talet var så duktig på! Julia drev ”Café Julia” i Mörbylånga samtidigt som hon byggde pensionatet och vår strävan är att återskapa känslan av ett pensionat som lever och är tillgängligt för gäster som vill njuta av Öland.

 

Bildresultat för krav 90 %

28 Maj 2015 | I kategori: