Konferens på StrandNära

Företag & Konferens

För dig som är företagare – passa på att boka din utvecklingsdag eller konferens hos oss på StrandNära. Då StrandNära jobbar klimatsmart med ekologisk mat & en miljöcertifierad verksamhet innebär det att när du som företagare väjer oss, dessutom väljer en god insats för miljön och en hållbar framtid.

För sällskap mellan 15 & 22 personer kan vi skapa härliga helhetslösningar som bjuder på både miljöcertifierat boende & mat. Vad sägs om en guidad tur med häst och vagn på Alvaret, Choklad-, Te-, Kaffe- eller Snapsprovning, Örtagårdsvandring, lär dig grilla med rätt kryddor, höra historien bakom Ölandshästen – en guidad matvandring på Alvaret eller kanske en ridtur på våra unika Ölandshästar.

DAGSKONFERENS:

I en dagskonferens på StrandNära ingår:
– förmiddagsfika med smörgås på hembakat bröd
– en hälsosam lunch med hembakat bröd, samt kaffe & te med något sött
– eftermiddagsfika med hembakat fikabröd
– frukt & vatten under hela dagen, samt konferenslokal.

LUNCH-LUNCH KONFERENS:

I en lunch-lunch konferens på StrandNära ingår:

Dag 1
– förmiddagsfika med smörgås på hembakat bröd
– en hälsosam lunch med hembakat bröd, samt kaffe & te med något sött
– eftermiddagsfika med hembakat fikabröd
– en 2-rätters middag tillagat på ekologiska råvaror efter säsong
– boende på B&B i enkelrum

Dag 2:
– en ekologisk, skandinavisk frukost
– förmiddagsfika med hembakat fikabröd
– en hälsosam lunch med hembakat bröd, samt kaffe & te med något sött
– eftermiddagsfika med smörgås på hembakat bröd.
– Frukt & vatten ingår under konferenstiden, samt konferenslokal.

 _ _ _

Utrustning som ingår i konferenslokalen:
I konferenslokalen ingår DLP-projector med HDMI, WGA & Air-Play anslutning, TV-skärm, whiteboard samt block och pennor. Kompletterande utrustning beställs i förväg.

Fiber / Internet (kostnadsfritt):
Grundstommen i nätverket är en fiberförbindelse som ger 100 Mbit både upp och ner. Nätverket är kostnadsfritt för alla våra gäster.

_ _ _

Om StrandNära & vår matfilosofi:

Vårt koncept bygger på att skapa en hållbar & vacker framtid, med omtanke i fokus, omtanke om människan, miljön & vår framtid. Vi samarbetar med ekologiska odlare och hanterar varje råvara varsamt. Alla våra rätter lagas i köket på StrandNära, med helt naturliga råvaror & kärlek. Vår meny kan variera beroende på väder & odlingsförhållanden. Varje dag får vi nya leveranser av odlarna, först då vet vi vilka råvaror vi har att tillaga för kvällen.

Vi fokuserar på att låta maten stå i centrum och att varje råvara får den plats den förtjänar. Alla våra rotfrukter & ägg kommer från Botulf på biodynamiska Solmarka Gård, där hönsen springer fritt på stora åkrar. Våra fantastiska grönsaker, tomater, bär, örter & blommor plockar vi tillsammans med IngMarie på ekologiska Portskjulet i Björnhovda. 

StrandNära är KRAV-certifierat sedan 2009 och arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid. Under 2014 certifierade vi StrandNära som 9:e restaurang i Sverige med 3 KRAV-märken – den mest omfattande märkningen i Sverige som garanterar att minst 90% av det totala inköpsvärdet av livsmedel består av KRAV-märkta/EU-ekologiska/MSC-märkta produkter. För oss är ekologiskt det naturliga valet.

Varmt välkommen att njuta av vårt underbara Öland med härliga promenadstråk,  frisk havsluft, fågelkvitter & fantastisk natur.
För prisuppgifer, vänligen kontakta oss vi mail, men tänkt upplägg och antal personer, så återkommer vi så snart vi har möjlighet!

Maila förfrågan!

28 Maj 2015 | I kategori: