Konferens & grupper på StrandNära

Konferens & privata sällskap

På StrandNära anordnar vi allt från ekologiska dopluncher, släktträffar & konferens till begravningsfika, med allt vad livet bjuder däremellan. Släktmiddagar, tjejkvällar, vinprovningar, whiskyprovningar, bokcirklar – vi gör allt det där som sätter lite extra guldkant på vardagen och vi gör det med glädje, dessutom med ett kombinerat boende.

För sällskap mellan 15 & 35 personer kan vi skapa härliga helhetslösningar som bjuder på både miljöcertifierat boende & mat. Vad sägs om en guidad tur med häst och vagn på Alvaret, Choklad-, Te-, Kaffe- eller Snapsprovning, Örtagårdsvandring, lär dig grilla med rätt kryddor, höra historien bakom Ölandshästen – en guidad matvandring på Alvaret eller kanske en ridtur på våra unika Ölandshästar. Självklart finns det även prova på kurser i windsurfing & kitesurfing för den lite mer äventyrssugna eller spännande aktiviteter med Vilse.

Företag & Grupper

För dig som är företagare – passa på att boka din företagsmiddag eller fika hos oss på StrandNära. Eftersom StrandNära jobbar klimatsmart med ekologisk mat & en miljöcertifierad verksamhet innebär det att när du som företagare väjer oss, dessutom väljer en god insats för miljön och en hållbar framtid.

28 Maj 2015 | I kategori: